تحلیل مانترا پس از سقوط سنگین | آیا احتمال برگشت بازار وجود دارد؟

روز یکشنبه 24 فروردین ماه، توکن مانترا (OM) دچار سقوط شدیدی شد و بیش از ۹۰٪ از ارزش خود را از دست داد. قیمت مانترا از ۶.۳۰ دلار به زیر ۰.۵۰ دلار کاهش یافت و حدود 6 میلیارد دلار از ارزش بازار آن از بین رفت. طبق اظهارات جان مولین مدیرعامل مانترا این سقوط ناگهانی ظاهراً به دلیل لیکویید شدنهای اجباری توسط صرافیهای متمرکز اتفاق افتاد.
با این حال، پس از این سقوط، توکن OM یک رشد نسبی را تجربه کرد اما دوباره ریزش سنگینی انجام داد. تحلیلگران هشدار میدهند که خطرات آن مشابه سقوط Terra LUNA است. برخی سرمایهگذاران گمان میکنند که این سقوط ناشی از فروشهای داخلی بوده، زیرا مقدار زیادی از توکن OM قبل از سقوط به صرافیها منتقل شده بود. تیم مانترا این اتهامات را رد کرده و تأکید دارد که در حال کار بر روی یک برنامه برای بهبود اوضاع هستند.
آیا مانترا (OM) توان برگشت و جبران ضرر سرمایه گذاران خود را دارد؟
سوال بسیار سختی است و بعد از یک از سقوط کامل بسیار سخت است که چنین ارزیابی داشته باشیم. بنابراین شاید بهتر باشد به سراغ چارت تکنیکال مانترا برویم و وضعیت قیمت را بررسی کنیم.
پایینترین قیمتی که در چارت مانترا بعد از ریزش سنگین عصر 24 فروردین ثبت شده است، عدد 0.37 بوده است. پس از رسیدن قیمت به این نقطه توانست یک برگشت نسبی را انجام داده و به محدوده 1.38 برسد اما نتوانست پایداری خود را بالای محدوده 1 دلار حفظ کند. در حال حاضر مانترا در محدوده تکنیکالی حساسی قرار دارد. در واقع زمانی که مانترا در صرافی بایننس لیست شد، دقیقا در همین محدوده قیمتی فعلی کار خود را آغاز کرد؛ یعنی قیمت 0.7 دلار. در سال 2024 نیز مدتی با همین ناحیه مقاومتی درگیر بوده است و با شکست آن توانست حرکت صعودی قدرتمندی انجام دهد. به نظر میرسد ناحیه فعلی (باکس سبز رنگ) مورد توجه خریداران مانترا قرار گرفته باشد. چرا که شاهد حمایت شدن قیمت توسط خریداران هستیم. امید خریداران نیز فعلا این است که سطح حمایتی مدنظر مانع از ریزش بیشتر شود.
اما در تایم فریم 1 ساعته شاهد رنج شدن قیمت هستیم که ناشی از بی تصمیمی تریدرهای مانترا میباشد. اما در همین محدوده یک خط روند نزولی به چشم میخورد که با شکست این ناحیه و البته شکست آخرین سقف موجود در قیمت 1 دلار میتوانیم نسبت به صعود بیشتر مانترا امیدوار باشیم.
نگاهی به مانترا/تومان
اما شاید بد نباشد نگاهی نیز به وضعیت مانترا/تومان نیز داشته باشیم. چارت روزانه مانترا ( بر اساس دیتای صرافی نوبیتکس) نیز با یک ریزش سنگین از محدوده 600,000 تومان به کف 32,000 تومان رسیده است و بعد از آن تا 136,000 تومان افزایش داشت. با این حال باز هم قیمت ریزش کرده و اکنون در محدوده 68,000 تومان قرار دارد.
در چارت 1 ساعته مانترا/تومان نیز خط روند نزولی وجود دارد و قیمت در محدوده آن قرار گرفته است. هرچند فعلا شکست صعودی پرقدرتی دیده نمیشود. در اینجا بهتر است منتظر شکست سطح 87000 تومان باشیم تا تمایلات صعودی در قیمت تقویت شد.
چارت تکنیکال مانترا/تومان (OM/IRT)
با تمامی این تفاسیر باید کاملا مراقب باشید. چرا که مانترا با این ریزش فاجعه بار اکنون تبدیل به یک رمز ارز بد نام شده است و شاید هر صعود به عنوان فرصتی برای خروج با زیان کمتر توسط سرمایه گذاران فعلی تلقی شود!