یک روش کاربردی: ترکیب شکست خطوط روند و اوردر بلاک‌ها!

یک روش کاربردی: ترکیب شکست خطوط روند و اوردر بلاک‌ها!

نواحی عرضه و تقاضا که اصطلاحا با نام اوردر بلاک (Order Block) نیز شناخته می‌شوند، نقاط بسیار مناسبی برای ترید هستند. مناطقی که اگر به درستی آنها را شناسایی کنید می‌توانند نقطه دقیق برگشت قیمت باشند و به شما یک معامله خوب با حد ضرر کوچک و حد سود بزرگی را نشان دهند.

قبلا این نواحی را به طور کامل در آکادمی چارتیکس مورد بررسی قرار داده‌ایم. توصیه می‌کنیم که مطلب آشنایی با اوردربلاک‌ها را به هیچ عنوان از دست ندهید. چرا که تمامی سوالات شما در زمینه پیدا کردن، ترسیم دقیق و ترید بر روی این نواحی را پاسخ خواهد داد. 

اوردر بلاک چیست و چگونه با استفاده از آن ترید کنیم؟

 

اما اوردربلاک‌ها را می‌توان با ابزارهای دیگر ترکیب کرد تا موقعیت‌های معاملاتی بیشتر و با احتمال موفقیت بالاتر را کشف کرد. قبلا در اکادمی چارتیکس نحوه ترکیب خطوط روند و نواحی عرضه تقاضا به منظور “ترید بر روی خطوط روند” را به طور کامل بررسی کرده‌ایم. 

ترید بر اساس ترکیب خطوط روند و نواحی عرضه/تقاضا

اما در این مطلب قصد داریم تا روش ترکیبی شکست خطوط روند و نواحی عرضه/تقاضا را به شما آموزش دهیم. بنابراین تا انتهای این مطلب با آکادمی چارتیکس همراه باشید…

 

ترکیب شکست خطوط روند و نواحی عرضه و تقاضا

استفاده از این روش به قدری ساده است که شگفت زده خواهید شد. این روش تنها سه مرحله ساده دارد:

۱- مشاهده یک خط روند شکسته شده

۲- تشخیص یک اوردر بلاک در محدوده شکست خط روند

۳- برگشت قیمت به ناحیه اوردر بلاک و اقدام به ترید

 

زمانی که یک خط روند شکسته می‌شود، روند به احتمال زیاد در حال تغییر است. بعضی از تریدرها بلافاصله بعد از اینکه قیمت زیر خط روند کلوز می‌کند اقدام به ترید بر خلاف جهت قبلی می‌کنند که این کار با ریسک بالایی همراه است. بنابراین پس از شکست خط روند بهتر است از تکنیک‌هایی برای تایید ورود به معاملات خود استفاده کنیم.

در صورتی که قبل و یا در زمان شکسته شدن خط روند یک اوردر بلاک داشته باشیم می‌توانیم از آن برای ورود به معامله استفاد کنیم. در واقع یک اوردر بلاک که باعث شکسته شدن خط روند شده باشد را بایستی شناسایی کنیم. پس از اینکه این ستاپ را شناسایی کردیم، باید منتظر برگشت قیمت به ناحیه اوردر بلاک باشیم و سپس اقدام به ترید کنیم.

زمانی که قیمت به ناحیه اوردر بلاک ما رسید ما می‌توانیم به صورت تهاجمی (بدون گرفتن تریگر) یا محافظه کارانه (با گرفتن تریگر) وارد بازار شویم. البته توصیه می‌شود که همیشه تاییدیه‌‌های لازم را قبل از ورود به معاملات خود مشاهده کنید. در صورتی که با تریگرهای تکنیکالی آشنایی ندارید، می‌توانید مطلب زیر را مطالعه نمایید.

تریگر چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

 

اما نهایتا در ویدئوی زیر دو نمونه از تکنیک ترکیب شکست خطوط روند با نواحی عرضه/تقاضا را مورد بررسی قرار داده‌ایم که به شما در درک این ساختارها کمک شایانی خواهد کرد.

 

نمودار طلا و ارز آموزش نسخه موبایل چارتیکس نمودار بورس ایران آموزش تنظیمات تریدینگ ویو
نمودار اونس طلا نمودار فارکس نمودار سکه آموزش چارتیکس
آموزش تریدینگ ویو نمودار آتی بورس کالا نمودار آبشده تقویم اقتصادی فارسی
دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید